Юни

Странно, нищо ли не ми се случва, не мога да отделя събитията или просто вече се приобщих, но не мога да се сетя за свястна история, която да не предполага половин часово обяснение кой, ама защо, ама къде, ахааам…. историята май дори трябвало да бъде и смешна.
Но като цяло “Всеки ден е все по-хубав!”. Вече си имаме вътрешнозаводски шеги с някои хора, дори знам как е “вътрешнозаводски” на немски/der Insiderjoke - може и само Insider/Още от сега започвам с драмите по разделянето, което означава само едно - хубаво е.
М даммм, пак старата песен на нов глас - Всички неща си имат край, само хубавите неща си имат лош край, защото ако краят не е лош, значи нещата въобще не са били хубави. :) Последният да изгаси лампата.
А може би се питате как беше партито - ами много готино. Пак типично като за мен, събираш на едно място адски различни хора и се чудиш дали ще взаимодействат - с риск от експлозия - или ще се доразслоят и ще си заминат рано рано. Е добре се получи. Дино така и не се престраши да опита ракията, а хем беше обещал, Марсел и Куба пък не се предадоха до последно, но нямаше жертви :)
Хубаво е. Променяш не само своя живот, а и живота на ред хора, е естествено само такива които са готови да приемат тази промяна. Носиш нещо ново, различното, което на драго сърце би споделил с хората, и от своя страна би повървял замалко в техните мокасини… какво по-хубаво :)

RSS Trackback URL 12. юни 2009 (00:12)
Filed under: German stories

1 Comment»

  1. Sg

    12. юни 2009 | 08:10 h

    Nishto stranno niama, d`ete. Prosto slanceto si e slance kadeto i da otide …

Write a Comment

© 2006 Cup-Of-Coffee.net | Wordpress | dKret 1.9 | Top