Началото

Хмм, обещала съм, няма как, само снимков материал ми е трудно да приложа, но като се натрупа и една галерийка ще спретна  И така… 

Полетът беше доста приличен. Не че мога да дам оценка, но мисля че беше ОК. След което започна големият дъжд, още вали, досадно , ситно , неспиращо. Сигурно има известна романтика, освен ако не са ти подгизнали краката. Видях си новата къща,  поредното “у нас”. Много е сладко -  таванско с тези косите тавани, които толкова много ми харесват. Само трябва да поизчистя, но всичко по реда си.

Днес (Ден 2) успях да отида и до университета. Е той вече наистина е супер. И координаторката е много мила, усмихната и готова да помага за всичко.  

Основна разлика между Кобленц и София, освен очевидните -  много по-зелено е, може би от влагата и естествено мнооого по-чисто. Белите ми кецове, след 5 часа скитане по улицата  още са бели. Уаааау :)

Освен това влаковете наистина са скъпи, но пък са си удобни като градски транспорти и много чисти за разлика от същия. Освен това много хора ги използват, а в тях не се носят неприятни аромати ( препратка Дългят път към дома).  Само агитката на някакъв футболен отбор, с която пътувах навръщане от Ремаген, ме убеди че и те са си простаци. На доста глупости се наслушах и нагледах, слава богу, че не разбирам всичко.

 Засега толкова

RSS Trackback URL 6. март 2009 (19:37)
Filed under: German stories

Write a Comment

© 2006 Cup-Of-Coffee.net | Wordpress | dKret 1.9 | Top